Over ons.

Een bedrijfshal is meer dan vier muren en een dak. Of het nu gaat om een eenvoudige hal voor opslag, magazijn, of een uniek bedrijfspand met kantoor of inpandige woning: Hallz.nl is dé specialist op het gebied van realiseren, renoveren en onderhouden van unieke bedrijfshallen.

Hallz.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfspanden in de ruimste zin van het woord. Wij hebben diverse unieke concepten ontwikkeld in de systeemhallenbouw, waardoor wij ons onderscheiden in prijs en kwaliteit. Heeft u plannen voor het bouwen van een bedrijfspand? Hallz.nl realiseert uw nieuwe bedrijfshal in elke gewenste vorm en afmeting en tegen elk budget.

Van eerste gesprek tot aan de oplevering hebben wij korte lijnen waardoor wij snel en accuraat kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klant. De menselijke factor speelt daarin een belangrijke rol. Wij werken met ervaren vakmensen en specialisten en wij zoeken voor u continu naar de nieuwste, beste en meest duurzame materialen om maatwerk te kunnen leveren.

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.

Nu e-mailen: info@hallz.nl Direct bellen: 038 7200 999