Over hallz.nl

Hallz.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfspanden in de ruimste zin van het woord. Wij hebben diverse unieke concepten ontwikkeld in de systeemhallenbouw, waardoor wij ons onderscheiden in prijs en kwaliteit. Heeft u plannen voor het bouwen van een bedrijfspand? Hallz.nl realiseert uw nieuwe bedrijfshal in elke gewenste vorm en afmeting en tegen elk budget.

Van eerste gesprek tot aan de oplevering hebben wij korte lijnen waardoor wij snel en accuraat kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klant. De menselijke factor speelt daarin een belangrijke rol. Wij werken met ervaren vakmensen en specialisten en wij zoeken voor u continu naar de nieuwste, beste en meest duurzame materialen om maatwerk te kunnen leveren.

Orionhal
Premiumhal

Onze werkwijze

Bij ons staat helderheid voorop. Graag maken wij eerst kennis met u en uw onderneming, om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Samen inventariseren wij uw bedrijfsactiviteiten, logistieke processen en persoonlijke wensen voor uw bedrijfspand.


Wij bespreken met u hoe groot de hal moet zijn en wat u met uw bedrijf en pand wilt uitstralen. Met onze kennis en ervaring van bedrijfshallen bouwen en uw kennis van uw bedrijf, ontwerpen wij de voor u ideale bedrijfshal.


Ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan wij voor u aan de slag met het ontwerp. Er worden schetsen gemaakt inclusief 3D computer-modellen. Hierdoor krijgt uw bedrijfshal vorm en komt uw ontwerp tot leven. Extra wensen of aanpassingen kunnen in dit stadium eenvoudig worden aangepast.


Vergunningen

Wij maken benodigde rapportages en constructieve onderbouwing, daarnaast zorgen wij ook voor het aanvragen van benodigde vergunningen.


Bouw

Zodra het ontwerp helemaal naar uw wens is en de benodigde vergunningen binnen zijn, kan gestart worden met de bouw. Tijdens de bouw informeren wij u over de voortgang via één vast aanspreekpunt.


Oplevering

Uw bedrijfshal is klaar voor oplevering. Tijd voor een gezamenlijk feestje om het succes te vieren.


Onderhoud

Ondanks het feit dat uw bedrijfspand is opgebouwd uit de meest duurzame materialen heeft dit, net als uw wagenpark, periodiek onderhoud nodig in de vorm van een jaarlijkse inspectie en de wettelijk verplichte keuring voor uw bedrijfsdeuren. Bovendien resulteert preventief onderhoud in lagere cost of ownership.


Ons kantoor

Hallz.nl heeft eind 2020 haar eigen nieuwe kantoor in gebruik genomen op het moderne industriepark H2O te Hattemerbroek. Direct naast ons kantoor ligt een groen aangelegde wadi en wordt op termijn de nieuwe op- en afrit gerealiseerd naar de A28 waardoor we op een absolute toplocatie zitten.

2020

Hallz kantoor
Hallz kantoor interieur 2
Hallz kantoor interieur

De 1200 m2 kantoren zijn hedendaags ingericht en uitgevoerd in Hotel chique stijl. Werken in luxe huiselijke sfeer verhoogt het werkgenot en zorgt voor meer creativiteit.


Referenties


Robert van Leeuwen

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.