Renovatie

Bedrijfshal renovatie: steek uw huidige bedrijfspand in een nieuw jasje en een moderne uitstraling.

Uw bedrijfspand staat op een goede locatie maar de uitstraling komt niet meer overeen met uw bedrijfsprofiel? In dat geval biedt gevelrenovatie de oplossing.

Met moderne materialen en veelal zonder overlast wordt uw huidige bedrijfspand in een nieuw jasje gestoken waardoor deze weer een moderne uitstraling verkrijgt. Combineert u daarbij gevelrenovatie met gevelisolatie dan bespaart u direct op uw energiekosten.

Hallz.nl is de partner die met u meedenkt en u op een persoonlijke en professionele wijze adviseert. Daarbij heeft onze prijs en kwaliteit de optimale verhouding. Bovendien bieden wij de hoogst haalbare flexibiliteit en duurzaamheid in combinatie met een concurrerend prijsniveau voor uw bedrijfshalrenovatie.

Bedrijfshal renovatie vianen 08 99281

Sec. /01

Projectmatige werkwijze

Via een projectmatige werkwijze doorlopen wij alle processen die bij het renoveren van uw bedrijfspand of bedrijfshal komen kijken. Uw specifieke wensen worden vertaald naar complete oplossingen, waardoor u een uniek eindresultaat ontvangt.

Architectonische aanpassingen

Naast het vervangen van kozijnen, gevelbekleding, dak beplating en dakbedekking kunt u daarbij ook denken aan architectonische aanpassingen zoals andere gevelindelingen of toevoeging van zonwering en luifels. Toegangsdeuren verplaatsen of uitbreiden, extra verdiepingsvloeren of zelfs het eventueel optoppen van het pand met een extra verdieping behoort tot de mogelijkheden.


Projecten


Robert van Leeuwen

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.