Bedrijfshal
bouwen.

Heeft u plannen voor de bouw van een bedrijfspand of bedrijfshal en zoekt u een bouwpartner die u professioneel adviseert en met u meedenkt om uw wensen te realiseren? Hallz.nl bedrijfshallenbouw is de partner die u persoonlijk begeleidt zowel voor als tijdens het bouwproces.

Ons team ziet ernaar uit om u van dienst te mogen zijn. Ook voor renovatie van uw bestaande bedrijfshal, service en onderhoud bent u bij hallz.nl aan het juiste adres. Wij presenteren u graag de uitgebreide mogelijkheden.

Hallz.nl

Hallz.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfspanden in de ruimste zin van het woord. Wij hebben diverse unieke concepten ontwikkeld in de systeemhallenbouw, waardoor wij ons onderscheiden in prijs en kwaliteit. Heeft u plannen voor het bouwen van een bedrijfspand? Hallz.nl realiseert uw nieuwe bedrijfshal in elke gewenste vorm en afmeting en tegen elk budget. Van eerste gesprek tot aan de oplevering hebben wij korte lijnen waardoor snel en accuraat kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. De menselijke factor speelt daarin een belangrijke rol.

40 jaar

Premiumhal
Robert van Leeuwen

De directie wordt gevoerd door:

Rob Bijsterbosch (technische ontwikkeling & bouwbegeleiding)
Robert van Leeuwen (ontwerp & verkoop)


Projecten


Robert van Leeuwen

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.