Premiumhallen

Onze Premiumhallen zijn verrassende architectonische hoogstandjes waarbij uitstraling wordt gecombineerd met duurzaamheid.

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte waarin u opvalt? Dan bieden wij u de oplossing. De premiumhallen zijn verrassende architectonische hoogstandjes waarbij uitstraling wordt gecombineerd met duurzaamheid.

Deze bijzondere halfronde hallen zijn een gewild bouwconcept. De premiumhal is een verrassend gebouw wat functioneel de aandacht trekt en zeer geschikt is als bedrijfsruimte, showroom of informatiecentrum. Premium hallen zijn echte eye-catchers, die ook als tijdelijke bedrijfshuisvesting uitermate geschikt zijn.

Premiumhal

Sec. /01

Flexibiliteit en maatwerk voor een gunstige prijs

De premium hal is een staalbouw systeem waar flexibiliteit gecombineerd wordt met maatwerk tegen een uiterst gunstige prijs/prestatie verhouding. De hoge eisen die door onze opdrachtgevers gesteld worden aan de te gebruiken materialen en het afwerkingsniveau komen in dit aantrekkelijk geprijsde bouwsysteem volledig tot hun recht. Premium hallen zijn er in diverse vormen en afmetingen. Met de keuze in de te gebruiken materialen is de Premium hall geschikt om deze volledig te laten aansluiten bij de door u gewenste stijl. Ook wat betreft de kleurkeuze bieden wij u uiteraard maatwerk.

Sec. /02

Premium hal als woning

De premium hallen van Hallz.nl vertegenwoordigen een veelzijdige bouwwijze die ook zeer geschikt is als mooie, ruime, slimme en betaalbare woning.

D VLO4552
D VLO4533
D VLO4549

Projecten


Robert van Leeuwen

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.