Orionhallen

De Orionhal is een type bedrijfshal met een moderne uitstraling en een horizontale daklijn.

Dit type bedrijfshal wordt ook wel platdakhal genoemd maar het dak is echter nooit helemaal vlak. De dakhelling bedraagt minimaal twee graden om een goede afwatering van het hemelwater te garanderen.

De staalconstructie kan worden uitgevoerd in een grote vrije overspanning en als opdrachtgever heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden voor de wandopbouw door middel van staal, hout, glas en- of steen.

Mw cars
Marcel marine jachtservice

Sec. /01

Economisch verantwoord

Bij hallz.nl heeft u de mogelijkheid om economisch verantwoord een bedrijfspand te bouwen zonder concessies te doen. Deze eigenschappen vind u terug in de Hallz.nl Orionhal, een felxibel bouwsysteem wat kan worden uitgevoerd in staal, hout of betonbouw.

Visser boringen
Bedrijfspand k parts harderwijk
Orionhal
Van beek eilander

Sec. /02

Combineer hoogwaardige efficiency met een moderne uitstraling

De Orionhal verschaft u de ruimte die u nodig heeft omdat er geen kubieke meter onbenut blijft. Hallz.nl biedt al haar opdrachtgevers daarnaast de keuze uit oneindig veel mogelijkheden in de uitvoering. Of het nu gaat om een productiehal, opslaghal, magazijn of een hal voor bedrijfshuisvesting met kantoor en/of woonruimte, in dit bouwsysteem bieden wij u altijd de gewenste oplossing op maat.


Projecten


Robert van Leeuwen

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.