Orionhallen.

De Orionhal is een type bedrijfshal met een moderne uitstraling en een horizontale daklijn in het model van een kubus of een rechthoek. Dit type bedrijfshal wordt ook wel platdakhal genoemd maar het dak is echter nooit helemaal vlak. De dakhelling bedraagt minimaal twee graden om een goede afwatering van het hemelwater te garanderen. De dakopbouw van deze bedrijfshallen kenmerken zich verder door een hoge isolatiewaarde en bieden daarnaast verschillende  mogelijkheden in de keuze voor een brandwerende uitvoering. De staalconstructie kan worden uitgevoerd in een grote vrije overspanning en als opdrachtgever heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden voor de wandopbouw door middel van staal, hout, glas en- of steen. Bij hallz.nl heeft u de mogelijkheid om economisch verantwoord een bedrijfspand te bouwen zonder concessies te doen. Deze eigenschappen vind u terug in de Hallz.nl Orionhal, een felxibel bouwsysteem wat kan worden uitgevoerd in staal, hout of betonbouw.

Uitgangspunt bij het ontwerp is om hoogwaardige efficiency te combineren met een moderne uitstraling. Dit bedrijfshal type verschaft u dus de ruimte die u nodig heeft omdat dat er geen kubieke meters onbenut blijven. Hallz.nl biedt al haar opdrachtgevers daarnaast de keuze uit oneindig veel mogelijkheden in de uitvoering.  Of het nu gaat om een productiehal, opslaghal, magazijn of een hal voor bedrijfshuisvesting met kantoor en- of woonruimte, in dit bouwsysteem bieden wij u altijd de gewenste oplossing op maat. Hallz.nl realiseert hiermee voor u een bedrijfshal die voldoet aan uw behoeften en wensen tegen een zeer interessante prijsstelling.

De Orion hallen van Hallz.nl vertegenwoordigen een veelzijdige bouwwijze die ook zeer geschikt is als mooie, ruime, slimme en betaalbare woning. Met HOME XL is dit concept verder doorontwikkeld.

Daarom Hallz.nl : bedrijfshallen van A tot Z.

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.

Nu e-mailen: info@hallz.nl Direct bellen: 038 7200 999