Soorten
bedrijfshallen.

Er zijn verschillende soorten bedrijfshallen, met elk hun specifieke kenmerken. Hallz.nl informeert u graag over de mogelijkheden. Voor de meeste hallen is een omgevingsvergunning vereist, echter voor enkele modellen kan vergunningsvrij worden gebouwd, dit kan voor een tijdelijke (nood)opslag of magazijn een goede oplossing bieden.

Orionhallen

De orionhal is een rechthoekige of vierkante bedrijfshal met een moderne uitstraling. De orionhal is in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar en biedt veel mogelijkheden op het gebied van brandwering en wandopbouw. Door zijn vierkante vorm is dit de meest efficiënte bouw vorm omdat geen enkele vierkante meter onbenut blijft.

Premiumhal

Premiumhallen zijn halfronde hallen met een exclusieve uitstraling. Premiumhallen hebben een opvallende uitstraling en zijn mede hierdoor geschikt als bedrijfsruimte, showroom of informatiecentrum.

Varianthal

De varianthal is een opvolger van de populaire romneyloods. Door de rechte wanden van de varianthal is deze efficiënter in te zetten en kan veelal vergunningsvrij worden gerealiseerd.

Romneyloods

De Romneyloods is een hal in de vorm van een halve cilinder. Door de eenvoudige opzet is de romneyloods snel op te zetten en af te breken en hierdoor zeer geschikt als tijdelijk onderkomen. Een ander voordeel is de lage prijs en hij behoeft slechts een eenvoudige fundering door het lage gewicht ervan.

Zadeldakhal

De zadeldakhal is een industriële hal met een hellende daklijn (ook wel puntdakhal genoemd). Deze hal heeft een landelijke uitstraling en is geschikt als opslaghal, productieruimte of bedrijfshuisvesting.

Bedrijfshalrenovatie

Ten slotte is er nog altijd bedrijfshal renovatie. Mocht u al over een pand beschikken welke op een goede locatie staat, dan is bedrijfshal renovatie altijd nog een oplossing. Voor een relatief lage investering voldoet uw bedrijfshal snel en zonder overlast weer aan uw eisen. Gevelrenovatie, aanbouwingen en zelfs ophogen van bedrijfspanden bestaan bij Hallz.nl tot de mogelijkheden. Combineert u hierbij renovatie met isolatie dan resulteert dit direct in een lagere energierekening.


Projecten


Robert van Leeuwen

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.