Bedrijfshal
bouwen proces.

Voordat er met de daadwerkelijke bouw van een bedrijfspand begonnen kan worden zijn er een aantal stappen vooraf: het maken van een doordacht ontwerp en engineering, maar ook het aanvragen van vergunningen. Hallz heeft hierin al ruim 40 jaar ervaring en helpt u graag verder.

Kennismakingsgesprek

Als eerste maken we graag kennis met u en uw onderneming. In deze fase inventariseren we uw bedrijfsactiviteiten, logistieke processen en uw persoonlijke wensen over een nieuw bedrijfspand, van afmeting tot uitstraling.

Offerte bedrijfspand

Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een offerte op. In een duidelijk document worden uw wensen en eisen opgenoemd en bieden wij een passende oplossing en geven we u een prijsopgaaf.

Bedrijfshal ontwerpen

Na overeenstemming over de offerte wordt de bedrijfshal ontworpen. In deze stappen worden er schetsen gemaakt inclusief 3D-computermodellen, hierdoor krijgt uw bedrijfshal vorm en komt uw bedrijfshal tot leven. Extra wensen of aanpassingen van het ontwerp kunnen in dit stadium eenvoudig worden aangepast.

Engineering en vergunningen

De benodigde rapportages en constructieve onderbouwing worden opgesteld en vergunningen worden aangevraagd. Hierbij wordt u als opdrachtgever volledig ontlast, wij nemen deze werkzaamheden voor onze rekening.

Bouw van bedrijfspand

Na het afstemmen van de laatste ontwerp- en uitvoeringszaken en het maken van de definitieve planning, kan met de bouw van het bedrijfspand worden gestart. Hierbij werken alle betrokkenen nauw samen als een geoliede machine om de bouw succesvol te realiseren. Tijdens het bouwproces heeft u één vast contactpersoon waarbij u met alle vragen terecht kunt.

Oplevering

Uw bedrijfshal is klaar voor oplevering. Tijd voor een gezamenlijk feestje om het succes te vieren.

Beheer en onderhoud

Ondanks het feit dat uw bedrijfspand is opgebouwd uit de meest duurzame materialen heeft deze, net als uw wagenpark, periodiek onderhoud nodig in de vorm van een jaarlijkse inspectie en de wettelijk verplichte keuring voor uw bedrijfsdeuren. Hallz is uw partner als het op beheer en onderhoud aankomt, de kosten voor dit jaarlijkse onderhoud zijn doorgaans lager dan het wekelijks wassen van uw auto, mede omdat uw hal is opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke materialen.


Referenties


Robert van Leeuwen

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.