Zadeldakhallen.

De Hallz.nl Zadeldakhal is een industriële hal die kenmerkt zich door een hellende daklijn met verticale zijwanden. In de wandelgangen noemt men dit type hal ook wel een puntdakhal. Bij dit hal type heeft  U de mogelijkheid om voor een moderne of een landelijke uitstraling te kiezen. Deze hallen zijn heel geschikt  als opslaghal, productieruimte, bedrijfshuisvesting en woning.

Zadeldakhallen verschaffen u de ruimte die u nodig heeft  waarbij  u zelf  de keuze bepaalt voor de afmetingen, kleuren en materialen. De uitvoering van de hallz.nl zadeldakhallen is gebaseerd op innovatie waarbij duurzaamheid het sleutelwoord is. Door gebruik te maken van flexibele modules blijven maatwerk en snelle levering gegarandeerd. Eigenlijk is elke zadeldakhal een maatwerkconstructie maar niet tegen maatwerkkosten.

De zadeldakhallen van Hallz.nl vertegenwoordigen een veelzijdige bouwwijze die ook zeer geschikt is als mooie, ruime, slimme en betaalbare woning. Met HOME XL is dit concept verder doorontwikkeld.

Hallz.nl is gespecialiseerd  in turn-key bouwen.Wij verzorgen, indien gewenst, voor u het gehele traject van tekentafel tot en met de realisatie van de hal. Als opdrachtgever van hall.nl wordt u door ons van a tot z begeleid in het gehele bouwproces, dus vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering.

De Zadeldakhallen van Hallz.nl vertegenwoordigen een veelzijdige bouwwijze die ook zeer geschikt is als mooie, ruime, slimme en betaalbare woning. Met HOME XL is dit concept verder doorontwikkeld.

Kortom; Hallz.nl voor hallen van A tot Z.

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.

Nu e-mailen: info@hallz.nl Direct bellen: 038 7200 999