Werkwijze.

Bij ons staat helderheid voorop. Wij maken graag eerst kennis met u en uw onderneming om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Samen met u inventariseren wij uw bedrijfsactiviteiten, logistieke processen en persoonlijke wensen voor uw bedrijfspand. Wij bespreken met u hoe groot de hal moet zijn en wat u met uw bedrijf en pand uit wilt stralen. Met onze kennis en ervaring van bedrijfshallen bouwen en uw kennis van uw bedrijf, ontwerpen wij de voor u ideale bedrijfshal. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een offerte op. In een duidelijk document worden uw wensen en eisen opgenoemd en bieden wij een passende oplossing. U krijgt een duidelijke prijsopgave zonder verrassingen achteraf.

Voordat wij daadwerkelijk met de bouw kunnen beginnen, dient er een aantal stappen ondernomen te worden.

Ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan wij voor u aan de slag met het ontwerp. Er worden schetsen gemaakt inclusief 3D-computermodellen. Hierdoor krijgt uw bedrijfshal vorm en komt uw ontwerp tot leven. Extra wensen of aanpassingen kunnen in dit stadium eenvoudig worden aangepast.

Bouw

Zodra het ontwerp helemaal naar uw wens is en de benodigde vergunningen binnen zijn, kan gestart worden met de bouw. Tijdens de bouw wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. U heeft één vast aanspreekpunt.

Onderhoud

Ondanks het feit dat uw bedrijfspand is opgebouwd uit de meest duurzame materialen heeft dit, net als uw wagenpark, periodiek onderhoud nodig in de vorm van een jaarlijkse inspectie en de wettelijk verplichte keuring voor uw bedrijfsdeuren.

Vergunningen

Wij maken de benodigde rapportages en constructieve onderbouwing en zorgen voor aanvraag van benodigde vergunningen.

Oplevering

Uw bedrijfshal is klaar voor oplevering. Tijd voor een gezamenlijk feestje om het succes te vieren.

Hallz.nl is uw partner als het op beheer en onderhoud aankomt. De kosten voor dit jaarlijkse onderhoud zijn doorgaans lager dan het wekelijks wassen van uw auto, mede omdat uw hal is opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke materialen.

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.

Nu e-mailen: info@hallz.nl Direct bellen: 038 7200 999