Soorten bedrijfshallen.

Er zijn verschillende soorten bedrijfshallen, met elk hun specifieke kenmerken. Hallz.nl informeert u graag over de mogelijkheden. Voor de meeste hallen is een omgevingsvergunning vereist, echter voor enkele modellen kan vergunningsvrij worden gebouwd, dit kan voor een tijdelijke (nood)opslag of magazijn een goede oplossing bieden.

Orionhal

De Orionhal is een rechthoekige of vierkante bedrijfshal met een moderne uitstraling. De Orionhal is in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar en biedt veel mogelijkheden op het gebied van brandwering en wandopbouw. Door zijn vierkante vorm is dit de meest efficiente bouw vorm omdat geen enkele vierkante meter onbenut blijft.

Meer over orionhallen

Premiumhal

Premiumhallen zijn halfronde hallen met een exclusieve uitstraling. Premiumhallen hebben een opvallende uitstraling en zijn mede hierdoor geschikt als bedrijfsruimte, showroom of informatiecentrum.

Meer over premiumhallen

Varianthal

De varianthal is een opvolger van de populaire romneyloods. Door de rechte wanden van de varianthal is deze efficiënter in te zetten en kan veelal vergunningsvrij worden gerealiseerd.

Meer over varianthallen

Romneyloods

De Romneyloods is een hal in de vorm van een halve cilinder. Door de eenvoudige opzet is de romneyloods snel op te zetten en af te breken en hierdoor zeer geschikt als tijdelijk onderkomen. Een ander voordeel is de lage prijs en hij behoeft slechts een eenvoudige fundering door het lage gewicht ervan.

Meer over Romneyloodsen

Zadeldakhal

De zadeldakhal is een industriële hal met een hellende daklijn (ook wel puntdakhal genoemd). Deze hal heeft een landelijke uitstraling en is geschikt als opslaghal, productieruimte of bedrijfshuisvesting.

Meer over zadeldakhallen

Bedrijfshalrenovatie

Ten slotte is er nog altijd bedrijfshalrenovatie. Mocht u al over een pand beschikken welke op een goede locatie staat, dan is bedrijfshal renovatie altijd nog een oplossing. Voor een relatief lage investering voldoet uw bedrijfshal snel en zonder overlast weer aan uw eisen. Gevelrenovatie, aanbouwingen en zelfs ophogen van bedrijfspanden bestaan bij Hallz.nl tot de mogelijkheden. Combineert u hierbij renovatie met isolatie dan resulteert dit direct in een lagere energierekening.

Meer over bedrijfshalrenovatie

Bedrijfshal laten bouwen

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen? Neem gerust contact met ons op. Na het inventariseren van uw eisen en wensen kunnen wij al in een eerste gesprek een prijsindicatie geven en het uitbrengen van een offerte kan al binnen enkele dagen.

Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem contact op en u ontvangt vandaag nog een offerte.

Nu e-mailen: info@hallz.nl Direct bellen: 038 7200 999